Top 5 glazbenih žanrova koji će stvoriti nevjerojatan ugođaj tijekom kupanja

Osjećate li umor povezan sa svakodnevnim životom? Imate li dojam da je monoton, a svaki dan izgleda praktički isto? Ili možda upravo suprotno – previše se toga događa i prebrzo, pa ne možete pratiti sve?

Međutim, nitko ne bi trebao biti osuđen da se osjeća loše!

Imamo provjeren način da VAM pomognemo da se odmorite na neko vrijeme, samo da se vratite s novom snagom!

Pogledajte kako uz  kupku u kadi kod kuće možete vratiti izgubljenu ravnotežu i uživati u svakom danu s puno snage za dalje!

Kupanje u kadi uz omiljenu glazbu – savršena kombinacija!

Odlučivši se za opuštajuću kupku u kadi, možete odabrati glazbu koja će vam omogućiti da doživite pozitivne emocije. Možemo popraviti svoje raspoloženje i kad smo lošije raspoloženi! Ne morate pasti u još veću jamu, samo odaberite pravu glazbu koja će vas dovesti do vesele frekvencije. Ili sami sebi dajte poticaj kada vam nedostaje motivacije. Čak i ako nemate ideju za rješavanje teškog životnog zadatka, pomozite si i probudite kreativnost koja je u vama!

Na taj ćete način učiniti svoje raspoloženje puno boljim nego što je bilo prije nego što ste ušli u kadu. Posebno za vas pripremili smo popis glazbenih žanrova, tako da lako možete odabrati za sebe ono što vam je trenutno najpotrebnije.

TOP 5 glazbenih žanrova dok se kupate u kadi

Trebate se opustiti i smiriti? Slušajte žubor potoka i zamislite kako se opuštate na mekoj travi na rubu prekrasne čistine. Ispunite se zvukovima prirode koji će umiriti vaše živce. Možda čeznete opustiti se uz melodiju koju svira kišna šuma u toplu ljetnu večer. Ili koncert proljetnih ptica u zoru koje radosno najavljuju dolazak novog dana kao nove prilike. Topla voda će vas zagrliti dajući vam ugodan osjećaj odmora od svakodnevnice. Prirodna paleta zvukova nema granica – svaki put možete otkriti novi aspekt majke prirode. Prepustite se ovom mirnom, prirodnom ritmičkom disanju i čujte otkucaje svog srca.

Ili ste možda osoba koja ima važan i zahtjevan projekt za dovršiti? U tom će slučaju djela klasične glazbe odlično funkcionirati. Ovaj žanr glazbe pozitivno utječe na koncentraciju. Chopin, Bach, Beethoven ili Mozart stvorili su prekrasnu instrumentalnu glazbu. Stoga, zahvaljujući njemu, dok se kupate u kadi možete potaknuti svoj mozak da naporno radi kako bi svoj projekt završio na vrijeme na raspjevani način.

Nedostaje li vam motivacije za akciju? Trebate li dodatni poticaj da biste se pokrenuli? Ako je tako, preporučujemo da se okupate u toploj kupki uz zvukove filmske glazbe. Sjećate se filma “Gladaitor” i njegove glazbene podloge? Na nježan, ali čvrst način grade pozitivnu energiju za djelovanje. One nas uvode u svijet pun emocija. Sada zatvorite oči i zamislite sebe i ono što morate učiniti. Svjesno vizualizirajte kako dosljedno postižete svoje ciljeve korak po korak i kako izvlačite radost iz onoga što radite. Osjeti. Baci se na posao!

Kupanje u kadi uz duboke zvukove saksofona, gitare, klavira ili kontrabasa nije ništa drugo nego uranjanje u jazz glazbu. Kaže se da ovaj glazbeni žanr stimulira dijelove mozga koji su odgovorni za kreativnost. Dakle, ako se borite s teškim zadatkom, dopustite si uživanje u ovoj pjesmi. Opustite se u svom kućnom spa centru i dopustite da se vaša kreativnost probudi tijekom opuštajuće kupke u kadi.

Naš posljednji prijedlog je glazba za opuštanje, koja je sve popularnija diljem svijeta. Ovi umirujući zvukovi dovode vas u stanje potpune opuštenosti. Harmonične melodije popravljaju naše raspoloženje i istovremeno smanjuju razinu stresa. Pravo je olakšanje za tijelo i um. Ovakav ritam i tempo čine da kućno kupanje u kadi svaki put postane posjet najboljem spa centru. U takav prostor se želite vratiti! A to možete učiniti svaki put kad osjetite da vam je potreban odmor od svakodnevice.

Usprkos rutini

Posao, kupnja, pospremanje, dovoz djece iz vrtića, priprema obroka, novi projekti. Iako nas život zna iznenaditi iznenadnim obratima, mnogi su dani vrlo slični jedni drugima, zbog čega mogu djelovati monotono. Tada imamo dojam da su dani jako dugi čak i da su sve duži. Ali zapravo, retrospektivno, oni prolaze vrlo brzo, i prije nego što se osvijestimo imamo još jednu sezonu. Međutim, postoji nešto što vas sve više iritira zbog trivijalnih stvari. Imate manje strpljenja i, što je najgore, osjećate da se u vašem životu “ništa ne događa”. Ovo je ništa drugo nego rutina.

Tada se uvlači stres, a kao što dobro znamo, njegov višak je naš neprijatelj. Čini nas slabijima, a samim time stvara mnoge tegobe koje čak mogu prijeći u kronične bolesti! O užas, zato je toliko važno redovito smanjivati ​​njegove neugodne učinke s kojima se svakodnevno suočavamo.

Blagotvorni učinci vode poznati su čovječanstvu od davnina. Stoga vrijedi iskoristiti tu mudrost koju danas imamo nadohvat ruke. Dobro znamo da opuštajuća kupka u kadi pomaže osloboditi se nakupljene napetosti i otkloniti negativne posljedice pretjeranog stresa koji opterećuju naše tijelo. Topla voda pozitivno utječe na cijelo tijelo i… um!

Sve vam je to nadohvat ruke. Štoviše! U udobnosti svog doma možete stvoriti vlastiti prostor u kojem ćete puniti svoje životne baterije kako biste uživali u životu punim plućima.

Zastrašujući saveznik u ovom trenutku za vas može biti samo vaš um. Tijekom kupanja u kadi možete se u trenu snagom svoje mašte preseliti na najljepša mjesta i doživjeti najljepše osjećaje.

Glazba ima MOĆ

Zamislite da vozite i odjednom čujete svoj omiljeni hit iz tinejdžerskih godina. Što onda radite? Počinjete pjevušiti melodiju, a vaše ruke same tapkaju ritam glazbe po volanu. Glava i ramena vam se slobodno kreću uz glazbu, a vi se smiješite, pri pomisli na sve uspomene koje vas prate iz tih godina. Doslovno kao da je proradio vremeplov koji vas vodi čak i u najudaljenije krajeve prošlosti. U tom jednom trenutku vaš um vraća sjećanja povezana s okolnostima koje su se ovjekovječile dok ste slušali pjesmu. Ovo samo pokazuje koliko je glazba moćna.

Potiče ne samo naša sjećanja, već i naše emocije!

Moglo bi se reći da je glazba odraz našeg unutarnjeg svijeta. To je kao ogledalo u kojem se možemo vidjeti. Imajte na umu da kada ste lošijeg raspoloženja obično birate pjesme koje su nostalgičnije. Tako izražavate svoje emocije i to je ono što osjećate u sebi.

Dobra vijest je da s njom možemo promijeniti svoj stav!

Jeste li znali da slušanje omiljene glazbe snažno stimulira moždani sustav zadovoljstva, što uzrokuje otpuštanje dopamina, hormona koji daje osjećaj sreće i motivira vas na djelovanje? Štoviše – glazba utječe na krvni tlak, otkucaje srca i hormone!

Sažetak

Glazba je zauvijek postala dio ljudskog života. Slušamo je kad smo sretni, tužni pa čak i kad nam treba prostora da se smirimo. Prati nas na zabavama, svečanostima i sportskim događanjima, na poslu, tijekom romantične večere, pa čak i… u kupnji!

Stoga kod kuće pronađite taj trenutak rezerviran samo za vas. Napunite kadu toplom vodom i upalite glazbu koja će vas ispuniti mirom, radošću i karizmom za akciju. Kao što je Hans Christian Andersen jednom rekao: “Gdje riječi nedostaju, glazba govori.”

Zato se prepustite pozitivnoj melodiji koja će vam svirati u srcu još dugo nakon opuštajućeg kupanja u našoj kadi.

Item added to cart.
0 items -
Kupite kadu ili umivaonik i vratite do 100 €!
Sviđa li vam se kada ili umivaonik koje ste kupili u našoj trgovini? Vraćamo vam čak 100 €! Pročitajte pravila promocije.