O nama

Ono što nas inspirira pri kreiranju naših kada je upravo to da dodamo šarm vašoj svakodnevici.

Želimo da kupanje doživljavate kao nešto više od svakodnevne rutinske higijene.

Da kadu učinimo posebnim mjestom za vas u kojem ćete očistiti ne samo svoje tijelo već i svoj um.

Svjesni smo koliko vam je važno da ostanete sami sa sobom te osmišljavamo svaki detalj kako bismo vam osigurali da taj trenutak bude poseban u svakom pogledu.

Od prekrasnog dizajna koji osigurava šarm i karakter vašoj kupaonici, do visokog standarda uz čiju će pomoć vaš mali ritual biti poseban u svim nadolazećim godinama.

Znamo da svatko slavi kupanje na svoj jedinstven način, bilo da je to čitanjem knjige ili pak jednostavnim uživanjem u tišini te smirivanju misli.

Kada stvaramo kade, brinemo samo o jednoj stvari – osjećaju lakoće i spokoja koji vas prati u trenutku kada uronite tijelo u vodu.

Tijekom 15 godina poslovanja uspjeli smo osvojiti divljenje stotina tisuća zadovoljnih kupaca u Europi i u USA stvarajući prekrasne i izdržljive granitne sudopere.

Iskustvo koje smo stekli omogućuje nam da sa iznimnom gracioznošću i preciznošću stvaramo još ljepše i sigurnije samostojeće kade.

Naši dizajneri neprestano poboljšavaju naše proizvode, kako tehnički tako i vizualno.

Kako bi vaša kupaonica bila još ljepša.

Kupanje činimo još sigurnijim.

Da u vašem malom kućnom spa ne nedostaje ništa te da vaše tijelo i um budu sretni.

Item added to cart.
0 items -
Kupite kadu ili umivaonik i vratite do 100 €!
Sviđa li vam se kada ili umivaonik koje ste kupili u našoj trgovini? Vraćamo vam čak 100 €! Pročitajte pravila promocije.